Thursday, June 26, 2008

Fabrique Vintage & Made in Romania

Dupa o asteptare de cateva luni, boutique-ul FABRIQUE reuseste sa-si updateze sectiunile Vintage (aici) si Made in Romania (sub-sectiune a Fabrique Clothing: aici).

Momentan, Fabrique Vintage contine cateva piese aduse de mine din Paris, sectiunea urmand a fi updatata periodic.

Sub-sectiune Made in Romania contine, deocamdata, cateva piese din colectiile Rozalb de Mura si Irina Marinescu. In cursul saptamanii viitoare, in boutique vor aparea noi piese ale celor doua label-uri, alaturi de haine semnate Dork si pantofi Sepala by Mihaela Glavan.

Atentie! Produsele Made in Romania vor ajunge la tine acasa in termen de sapte zile lucratoare de la confiramarea telefonica a comenzii!

Astept feedback cat mai curand! Enjoy! Rochie Rozalb de Mura by Gyarfas Olah, Primavara-Vara 2008.
Hanorac din fas, Irina Marinescu, preview Toamna-Iarna 2008-2009

PASARELA Performing

Am scanat pentru voi paginile din revista Time Out Bucuresti in care este prezentat performing-ul "Dressed by Fabrique" din timpul Festivelului de Moda PASARELA Bucuresti/Paris 2008.

Multumesc pe aceasta cale, in numele FABRIQUE, revistei Time Out Bucuresti, lui Stefan Cosma, Laurei Belecciu, Ramonei, Georgianei Chivu si intregii echipe PASARELA. Enjoy!

Monday, June 9, 2008

Irina Marinescu Joins Fabrique


Numele Irinei Marinescu este deja foarte cunoscut in industria de moda romaneasca. Totusi, pe scurt: si-a deschis atelierul de creatie in 2003, a avut prima prezentare in 2004. In 2006 a lansat linia pentru baieti, iar in prezent produsele semnate de ea se vand in New York, Tokyo, Dublin sau Puerto Rico.


Irina Marinescu se alatura – incepand cu aceasta saptamana – proiectului Fabrique. Pentru inceput, in boutique-ul nostru vor intra piese din colectia exclusiv pentru baieti, prezentata de designer in cadrul Romanian Fashion Week – Iasi 2008.

La inceputul lunii viitoare, sectiunea Made in Romania va fi updatata cu o colectie street-wear, conceputa de Irina special pentru Fabrique. Piesele vor avea avea aceleasi influente new-wave de care s-a indragostit designerul in ultimele doua sezoane.

Fii cu ochii pe Fabrique!

Sunday, June 1, 2008

Fabrique la PASARELA

Sambata seara s-a incheiat festivalul de moda PASARELA Bucuresti/Paris 2008, organizat sub auspiciile Ambasadei Frantei la Bucuresti si cu sprijinul Institutului Cultural Francez.


Fabrique a fost acolo pe tot parcursul celor trei zile de festival, printr-un parteneriat incheiat cu revista Time Out Bucuresti, parteneri media ai evenimentului.
Am ales doua muze Time Out Dressed by http://www.fabrique.ro/ pentru un performing in toate locatiile evenimentului. Fotografiile au fost facute de Stefan Cosma, cu aparate de unica folosinta. Personalitatile implicate au participat de buna voie. :))

Mai pe larg, in Time Out Bucuresti si - in curand - pe blogul FABRIQUE.
Muzele Time Out Dressed by Fabrique si Domnia Sa Henri Paul, Ambasadorul Frantei la Bucuresti, in incinta MNAC - deschidea fesitvalului.
Muzele Time Out Dressed by Fabrique si Stefan Cosma, in curtea Institutului Cultural Francez.