Saturday, March 8, 2008

Rozalb de Mura - "Orasul care nu exista"



Rozalb de Mura este un fashion label up-market, suta la suta romanesc, lansat in primavara lui 2006.

Designerul din spatele label-ului Rozalb este Olah Gyarfas. Bursier la Universitatea de Arte Aplicate din Budapesta (2000), debutant la Saptamana Modei de la Iasi in 2001 si premiat de Unit F bro fr mode cu premiul Kontakt Erste Bank pentru cel mai creativ designer din Europa Centrala si de Est (2006), Gyarfas este o aparitie speciala si un personaj pe care m-am bucurat sa-l cunosc. Si pe care-l vei cunoaste si tu! :)

“Colectia Rozalb de Mura - "Orasul care nu exista", primavara-vara 2008 reitereaza delectarea lui Gyarfas in a submina prudenta sobra a clasicului. Griul si nuantele de alb devin un canvas neutru pentru detalii si adagii carora nu le lipseste un vag aer de perversitate”.

O selectie speciala pentru tine din colectia primavara-vara 2008 va fi prezenta in e-shop-ul FABRIQUE. Este prima colaborare contractata, cu un label romanesc. Multumim pentru sprijin!

2 comments:

Anonymous said...

This might be of some interest to you: http://vilsboldearce.com/ just found'em, great silhouettes. Great thing you're planning, keep it up!

wii said...

excelenta idee: un concept store online. cat priveste includerea rozalb aici... ce sa mai zic: eu abia astept sa fie operabil site-ul. :)