Friday, April 11, 2008

A Good Pair of Jeans...


Stiu ca astepti reducerile sau colinzi second-urile pentru a-ti cumpara o pereche de jeansi de calitate. Sau poate ti-i cumperi din strainate. Sau nu te mai poti desparti de modelul 501 pe care-l porti de zece ani, DOAR pentru ca nu i-ai gasit pana acum un inlocuitor.

De cand am intrat in proiectul FABRIQUE caut pentru tine jeansii perfecti. Cel mai bun raport calitate-pret: cut-ul pe care l-ai mai vazut (pentru ca jeansii sunt o piesa clasica), imbunatatit pana aproape de perfectiune. Si cu pretul corect!

Deja a trecut un an si jumatate de cand port Dr Denim Jeansmakers. Si abia patru de cand sunt pe piata ca label.

Accentele experimentale, combinatiile interzise, detaliile anacronice si preturile foarte bune sunt caracteristicile colectiilor Dr Denim inca de la inceput. Finisajele pornesc de la elemente traditionale, pe care le combina si modifica in asa fel incat look-ul obtinut sa fie unul modern, dar nu iesit din istoria denimului (vezi MF Girbaud).

Label-ul Dr Denim – originar din Goteborg, Suedia – este un laborator de cercetare obsesiva si pasionala, 24 de ore din 24, intr-o tara care deja reprezinta o fabrica in sine pentru jeansi cutting-edge (Acne Jeans, Cheap Monday etc.).

A good pair of jeans is like a member of the family… So, Join FABRIQUE!

2 comments:

Anonymous said...

Cu astia m-ati dat gata. Cand deschideti magazinul? :)

The Buyer said...

Ma bucur ca iti place!
Boutique-ul se lanseaza pe 17 aprilie. Poti citi de fapt in post-ul trecut :)