Thursday, April 3, 2008

SweaR in Bucharest!


"…on the streets of London, Paris and Tokyo its evident that the footwear choice for a new crop of trend-setting men is the S***R urban collection, a groundbreaking line…"
Meghan Cleary pentru JC Report

S***R propune un stil casual avangardist cu puternice influente urbane, printuri "scarboase" si piele tratata special. Label-ul cutting-edge a iesit in evidenta prin detaliile distincte si putin ciudate, insinuante.

Modelul original de la S***R, Dean (pantof cu varf ascutit cu talpa din cauciuc, inspirat de James Dean) a marcat puternic inconfundabilul look S***R.

Clientul S***R este intotdeauna la curent cu ultimele capricii si este in cautarea unui model vesel , simplu, cu elemente de design aparte. Simplu, dar care sa iasa in evidenta! De la aparitia frenetica in peisajul Londrei si al altor metropole, stilul S***R a atras atentia oamenilor din moda, muzica si cinematografie. Artisti celebri, scriitori, muzicieni si actori poarta pantofi S***R. Dintre acestia: actritele Charlize Theron si Denise Van Outen, scriitorul JT Leroy, designerul Matthew Williamson, Kevin Rowland din trupa Dexy's Midnight Runners, Thom York de la Radiohead (un client mai vechi), Michael Stipe de la REM, trupe precum The Libertines, Franz Ferdinand sau Nouvelle Vague.

Esenta designului S***R a condus la mai multe proiecte de colaborare, cum ar fi Fred Perry by S***R, Casette Playa by S***R, D.I.E. by S***R , and I S***R by Hummel. Vei putea gasi cateva dintre ele – abia din sezonul urmator – si in concept store-ul FABRIQUE. Iar din aprilie, modele superbe din sezonul trecut.
"S***R in Carnaby St. has great men's shoes"
Matthew Williamson pentru style.com


3 comments:

Anonymous said...

cool. abia astept.
swear rocks

Anonymous said...

Indeed, swear rocks, but dontcha think 200$ for a pair of shoes is a tad expensive for Romania? Who you targeting?

Anonymous said...

ps: e aprilie