Monday, July 7, 2008

Vintage Week

Saptamana asta, blogul Fabrique va deveni vintage.

Pregateste-te sa primesti informatii despre ce inseamna moda vintage, cat de dezvoltat este conceptul in Romania si de ce nu trebuie sa te feresti de haine deja purtate.

Astazi, citeste mai jos conceptul sectiunii Fabrique Vintage, exact asa cum apare el pe www.fabrique.ro:

Este o sectiune la care buyer-ul Fabrique tine foarte mult. Hainele vintage reprezinta un adevarat curent pe pietele de fashion dezvoltate si un reper pentru streetwear-ul din orase precum Paris, New York sau Berlin - ca sa numim doar cateva.

Produsele Vintage sunt haine vechi - de cele mai multe ori purtate, dar intr-o stare buna, curatate ecologic si pregatite sa ajunga in garderoba ta. Orice fel de prejudecata, legata de igiena hainelor sau de pretul redus al lor trebuie sa dispara, pentru ca oricarui garment ii este scris sa ajunga in mai multe maini si sa bucure mai multe generatii. Gandeste-te la crinolina - piesa vestimentara atat de valoroasa incat era lasata mostenire din generatie in generatie. Iti multumim pentru incredere!

Fabrique Vintage reprezinta practic prima forma coerenta de Vintage Shop din Romania. Desi aproape exclusiv online, sectiunea nu se va face de ras in fata unora similare din boutique-uri precum Kiliwatch din Paris si Tokio, H&M Vintage din Munchen sau California Vintage Shop by American Apparel din Berlin.

Selectia de item-uri este facuta de buyer-ul Fabrique, inclusiv din garderoba personala si poate fi updatata oricand, de catre oricine. Daca ai o haina veche, in stare buna, care arata foarte bine - dar de care te-ai plictisit, scrie un email la adresa vintage@fabrique.ro si intra in contact cu noi pentru a revinde produsul pe Fabrique Vintage.

No comments: