Tuesday, July 29, 2008

Fabrique Sale


Words don't matter! Savings do!

Thursday, July 17, 2008

Fabrique meets OMAGIU

A aparut pe piata The Green Issue from OMAGIU – remix urban culture magazine.

Coperta full green promoveaza perfect tema eco propusa pentru acest numar. Intre articole cu tema green semnate de Tom Wilson sau Alexandru Balasescu, performing-uri si manifestari artistice eco-friendly ale Suzanei Dan sau a lui Tudor Prisacariu, ori recenzii si interviuri post-PASARELA (festivalul de moda organizat de Ambasada Frantei la Bucuresti), sta si proiectul Eco vs. Ego, propus de Matei Schwartz si Stefan Cosma (numiti prieteni ai OMAGIU, desi “Matei” este scris – printr-o greseala inexplicabila – Mihai lol).

Este vorba de un editorial arty fashion oriented, de zece pagini, sponsorizat si parte a proiectului FABRIQUE. Cosma a facut fotografiile, Matei styling-ul. Evident, toate hainele purtate de Alice (model Colors Models Agency) provin din boutique-ul nostru. Cadrele cu flori sunt surprinse in Piata de flori George Cosbuc din Bucuresti, in jurul orei 8 dimineata.

Multumesc aici in numele Fabrique, colectivului OMAGIU, comunitatii de florari din Rahova, familiei Cosma si Lenei Criveanu, fara de care nu ne-am fi bucurat de locatiile captate in fotografii. Enjoy!

Wednesday, July 9, 2008

Vintage From You!

Ti-am spus ca este Saptamana Vintage!
Si in cazul in care n-ai apucat sa citesti post-ul de ieri pana la sfarsit - ori pur si simplu ti-a scapat, iti reamintesc ca si tu poti vinde produse deja purtate, pe www.fabrique.ro. Nimic mai simplu!
Citeste mai jos, cam cum:

Regulament inscriere produse Vintage, pe www.fabrique.ro
:

1. Trimite pe adresa vintage@fabrique.ro o fotografie - cat se poate de descriptiva - cu produsul pe care vrei sa-l revinzi. Asteapta un raspuns in cel mai scurt timp, fie el pozitiv sau negativ.
2. Daca raspunsul este pozitiv, ti se va inlesni o vizita in studio-ul Fabrique, cu haina propusa de tine. Controlorul de calitate al echipei Fabrique va stabili daca piesa merita intr-adevar sa fie revanduta cu o eticheta de garantie Fabrique. Tot aici se va determina si starea produsului dorit (buna, foarte buna si excelenta - vezi: Fabrique Vintage/Product).
Atentie! Exista si exceptii: produsele apartinand unor branduri de renume vor fi acceptate pe site si intr-o stare mai proasta, valoarea lor fiind de data asta determinata de brand in sine.
3. In cazul in care produsul tau este acceptat, se semneaza un contract de consignatie, pe termen de minimum un sezon (sase luni), cu posibilitate de prelungire. Respectiva haina ramane in grija Fabrique pana cand este vanduta, ori pana la data expirarii contractului.
4. Echipa Fabrique se angajeaza sa curete produsul - conform legii - si sa organizeze/plateasca sedinta foto de produs.
5. In fine, produsul Vintage este urcat pe site, la un pret stabilit prin contract cu posesorul de drept al lui. Fabrique cere un comision de aproximativ 30% din valoarea de pe site a produsului, pentru a-si acoperi cheltuielile de intretinere, prezentare produs etc.

Te intereseaza? Contaceaza-ne pe adresa vintage@fabrique.ro!

Monday, July 7, 2008

Vintage Week

Saptamana asta, blogul Fabrique va deveni vintage.

Pregateste-te sa primesti informatii despre ce inseamna moda vintage, cat de dezvoltat este conceptul in Romania si de ce nu trebuie sa te feresti de haine deja purtate.

Astazi, citeste mai jos conceptul sectiunii Fabrique Vintage, exact asa cum apare el pe www.fabrique.ro:

Este o sectiune la care buyer-ul Fabrique tine foarte mult. Hainele vintage reprezinta un adevarat curent pe pietele de fashion dezvoltate si un reper pentru streetwear-ul din orase precum Paris, New York sau Berlin - ca sa numim doar cateva.

Produsele Vintage sunt haine vechi - de cele mai multe ori purtate, dar intr-o stare buna, curatate ecologic si pregatite sa ajunga in garderoba ta. Orice fel de prejudecata, legata de igiena hainelor sau de pretul redus al lor trebuie sa dispara, pentru ca oricarui garment ii este scris sa ajunga in mai multe maini si sa bucure mai multe generatii. Gandeste-te la crinolina - piesa vestimentara atat de valoroasa incat era lasata mostenire din generatie in generatie. Iti multumim pentru incredere!

Fabrique Vintage reprezinta practic prima forma coerenta de Vintage Shop din Romania. Desi aproape exclusiv online, sectiunea nu se va face de ras in fata unora similare din boutique-uri precum Kiliwatch din Paris si Tokio, H&M Vintage din Munchen sau California Vintage Shop by American Apparel din Berlin.

Selectia de item-uri este facuta de buyer-ul Fabrique, inclusiv din garderoba personala si poate fi updatata oricand, de catre oricine. Daca ai o haina veche, in stare buna, care arata foarte bine - dar de care te-ai plictisit, scrie un email la adresa vintage@fabrique.ro si intra in contact cu noi pentru a revinde produsul pe Fabrique Vintage.

Tuesday, July 1, 2008

The 20 For 20 Battle

When the Sun became unbearable, 20 people battled 20 fights, to obtain for you a 20% off for 20 Tees (aici) or Sunglasses (aici), on the Fabrique online boutique.
Shop non-stop for 20 days, at air-conditioned temperature of 20⁰C! Stay at home, shop online!

Fabrique – We make peace with customers!

Available from 1st to 21st of July 2008, only on www.fabrique.ro!

Fabrique + Special

Fabrique + este "raionul" cu cele mai diversificate produse din boutique-ul nostru. Sezonul asta am cumparat pentru tine genti Mimotica Micola (aici), insotite de incredibilele casti de motor Mimohelmets (aici), sau pantofi uber-hip londonezi, S***R London (aici).

Am adaugat sub-sectiunile Underwear (aici), pentru lenjeria intima EIO Clothing si Goodies (aici), pentru a-ti satisface micile tale placeri consumeriste.

Cea mai importanta sub-sectiune a Fabrique + este pentru mine Sunglasses (aici). Imi place sa ma laud cu aducerea in prmeiera pe piata romaneasca a doua label-uri de ochelari de soare devenite celebre in concept-store-uri precum Colette din Paris, ori Dover Street Market din Londra: Ksubi Eyewear si AM Eyewear. Designul absolut incredbil si atentia deosebita la detalii au crescut foarte mult cota celor doua branduri australiene in ultimii ani.

Intre timp, traficul pe www.fabrique.ro creste constant si mie nu-mi ramane decat sa va multumesc, in numele echipei Fabrique.

Asteapta-te la noi surprize in viitorul foarte apropiat! :)