Friday, April 25, 2008

Fabrique Relaunching

Incepand cu noaptea asta, site-ul Fabrique va fi, in sfarsit, functional. Imi cer scuze inca odata, in numele echipei Fabrique, pentru intarzierea de peste o saptamana.


Trebuie sa-ti spun, cu toata sinceritatea, ca delay-ul asta se datoreaza dorintei noastre de a-ti oferi boutique-ul online Fabrique la parametrii lui maximi de functionare.

Din cauza programului firmei de curierat cu care colaboram, orice comanda facuta in acest weekend de pe site-ul nostru va fi onorata dupa incheierea perioadei legale de concediu de Paste.

Cu ocazia asta iti urez Sarbatori Fericite si... shopping placut! :)

Fabrique promoveaza si sustine - in primul rand - plata prin card bancar si de aceea expertii nostri - in colaborare cu Romcard - fac totul pentru a optimiza sistemul, in asa fel incat datele furnizate de tine sa fie 100% in siguranta. De aceea, este posibil ca in urmatoarele zile - pana cel tarziu dupa Paste - singura modalitate de plata valida sa fie cea Ramburs, la primirea coletului.

Iti multumesc pentru ca esti interesat de proiectul Fabrique!

2 comments:

Anonymous said...

O, doamne, are you serious? Asta e tot? Aveti trei haine, mai mult sau mai putin neinspirate, cu preturi absurde. De-abia astept sa vad cine o sa dea doua milioane sapte sute pe o pereche de colanti sau zece milioane pe o perna. Dezamagitor.

Anonymous said...

Can mai citim ceva scris de buyer? V-ati lansat, cum este? Ne mai dati de veste?