Wednesday, May 21, 2008

Dupa trei saptamani (1)…


Au trecut trei saptamani de la demararea proiectului FABRIQUE.
Feedback-ul primit este in majoritate pozitiv. Asa ca o sa incep cu problemele.


A mai scapat cate un feedback negativ pe blog, dar este absolut normal. Anonimul care a fost dezamagit/a de numarul mic al produselor, se va bucura – sper eu – sa afle ca numarul acestora se va dubla in urmatoarea luna. Totusi, boutique-ul FABRIQUE nu va putea avea – in perioada imediat urmatoare – un volum foarte mare de stocuri, pentru ca piata nu-i permite asta.


Preturile (desi percepute ca fiind mari) sunt identice cu cele practicate si in afara tarii, pentru produsele din boutique-ul nostru. Ambitia mea ca buyer a fost aceea de a aduce in Romania haine de nisa, pentru elite vestimentare – trend-setteri, cu preturi in consecinta. La FABRIQUE nu vei gasi chilipiruri, ci mai de graba un raport corect intre calitate si pret. Moda alternativa costa totusi destul de mult.


Unele sectiuni sunt inca neacoperite pe site, fapt care a atras pareri negative. Totusi, Conceptul FABRIQUE iti spune ca a fost o decizie deliberata aceea de a-ti oferi sansa sa vezi cum se va dezvolta proiectul, in perioada urmatoare. Sectiunea Vintage va fi updatata la sfarsitul saptamanii viitoare. Fabrique Music va demara la mijlocul lunii viitoare. Toate celelalte sectiuni sunt adaptate periodic.


Clientii Fabrique – de pana acum – au pus mult accent pe haine si au ignorant un pic celelalte sectiuni. In viitor, vei avea parte de o promovare atenta pentru fiecare sectiune in parte, ca sa nu uiti ca FABRIQUE este un lifestyle shop complex.


Spune-ti, daca vrei, parerea pe blog despre conceptul FABRIQUE, acum la cateva saptamani de la lansare! Avem nevoie de tot ajutorul din partea ta si orice fel de feedback este important.

4 comments:

Anonymous said...

pantofi de 70$ vanduti cu 500 ron?e ok sa existe un raport calitate -pret,dar voi mizati pe prostia oamenilor.nah,succes.

The Buyer said...

Pentru Anonymous: Am considerat ca este corect sa public comentariul tau, chiar daca dezinformeaza. Te rog mult sa ne arati unde ai vazut modelul de pantofi de pe fabrique.ro, vanduti cu 70$ (atentie, label-ul S***R este britanic, cu origini in Portugalia). Iti reamintesc ca toate produsele din boutique-ul nostru au exact acelasi preturi ca in magazine similare din Europa, cu un adaos de maximum 10%, pentru ca tu sa nu platesti taxe de transport pentru niciun produs, indiferent de valoarea lui in bani.

Anonymous said...

Eu sunt perfect de acord cu raportul calitate-pret. Si sincera sa fiu cel mai tare ma bucura ca am in sfarsit de unde sa imi iau brand-urile astea din Romania. Cele/Cei care calatoresc in fiecare an pentru shopping in strainatate,unde alearga pe toate strazile pentru articole pe care uneori nici nu le gasesc stiu despre ce vorbesc. Mi se pare ca www.fabrique.ro iti ofera posibilitatea sa fii in sfarsit unic/a sau cel putin un personaj distinct. Cineva care se pricepe la moda si are un job ok (in domeniu sau in afara lui) isi poate permite ceva ce ii place de pe fabrique.ro. Din partea mea, felicitari initiatorilor proiectului si mult spor.

Anonymous said...

preturile pantofilor S***R au in strainatate preturi intre 100 si 150 $, in functie de model. acuma...trebuie sa si castige omul ceva daca tot s-a chinuit sa ii aduca