Wednesday, May 28, 2008

PASARELA, Festival de Moda Bucuresti/Paris 2008

Incepand de maine, 29 aprilie, in Bucuresti se va desfasura festivalul de moda PASARELA. Aflat la prima editie, evenimentul este gandit ca o modalitate de promovare a creatiilor designerilor romani la nivel international si, in acelasi timp, ca o oportunitate pentru publicul roman de a descoperi valorile industriei de moda din Franta.

Timp de trei zile, la Institutul Francez, la Resedinta Ambasadei Frantei, la Hotel Novotel, la Palatul Bragadiru si la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) se vor desfasura prezentarile de moda a patru designeri/label-uri romanesti, sustinute de patru publicatii apropiate modei (Rozalb de Mura sustinut de Omagiu, Lena Criveanu sustinuta de Luxury, Maria-Lucia Hohan sustinuta de Beau Monde si Carmen Secareanu sustinuta de The One), prezentarea colectiei primavara/vara 2008 semnata de Anne-Valerie Hash, expozitii, proiectii de filme si petreceri exclusiviste.

Evenimentul este organizat sub auspiciile Ambasadei Frantei, cu participarea Institutului Francez din Bucuresti. Intrarea in incinta locatiilor evenimentului se va face doar pe baza de invitatie. Curtea Institutului Francez va fi insa deschisa publicului larg in timpul prezentarilor de moda (joi si vineri, incepand cu ora 18:00).

Revista saptamanala Time Out Bucuresti se afla printre partenerii evenimentului.

Watch out for FABRIQUE!

No comments: