Monday, May 26, 2008

Surface2Air in Bucuresti!

Biografie:

Brandul s-a nascut in Paris, in anul 2000.

SURFACE 2 AIR Paris este un studio/boutique de creatie care opereaza in arta, moda si comunicare. Nevoia de libertate si independenta, necesare procesului de creatie, i-a facut sa se axeze pe activitati pluri-disciplinare si numai in proiecte care ii interezseaza direct. Surface2Air nu face compromisuri.

In total, sunt 20 de oameni de origini si formatii diferite, reunite in studioul de la Paris. Pe langa linia de haine pentru femei, Surface 2 Air este compus din:

S2A Studio

(din 2001)

Studio de creatie si consultanta care opereaza in high-end fashion, arta si bunuri de lux, in mai multe locatii din lume.Clienti: : L'Oreal Luxe, Louis Vuitton, French Ministry of Culture, Loveless, Tsumori Chisato, Adidas, EGG, HP, EMI, SONY, Chromeo, Justice, Goose, Scenario Rock, Jane Birkin.

Rendez-Vous

(din 2003)

Targ de high-end fashion, cu peste 130 de designeri in ascensiune, de 4 ori pe an, in locatii de lux din centrul Parisului. Evenimentul atrage anual peste 20 000 de profesionisti si oameni din presa. De asemenea, Rendez-Vous functioneaza ca o agentie care descopera talente si ca birou de consultanta de buying pentru mari case de moda din Europa .

Surface 2 Air Men Paris Collection

(din 2004)

Design vestimentar pentru barbati in colaborare cu Thomas Engel Hart. Colectie distribuita in boutique-ul din Paris, localizat in Marais.

Colectia Surface2Air Men este prezenta si in magazinul Comme des Garçons/Dover Street Market din Londra, cat si in alte 150 de locatii din lume.

De joi, 29 aprilie, Focus Brand pe FABRIQUE.RO. Trebuie sa o vezi!

No comments: