Wednesday, July 9, 2008

Vintage From You!

Ti-am spus ca este Saptamana Vintage!
Si in cazul in care n-ai apucat sa citesti post-ul de ieri pana la sfarsit - ori pur si simplu ti-a scapat, iti reamintesc ca si tu poti vinde produse deja purtate, pe www.fabrique.ro. Nimic mai simplu!
Citeste mai jos, cam cum:

Regulament inscriere produse Vintage, pe www.fabrique.ro
:

1. Trimite pe adresa vintage@fabrique.ro o fotografie - cat se poate de descriptiva - cu produsul pe care vrei sa-l revinzi. Asteapta un raspuns in cel mai scurt timp, fie el pozitiv sau negativ.
2. Daca raspunsul este pozitiv, ti se va inlesni o vizita in studio-ul Fabrique, cu haina propusa de tine. Controlorul de calitate al echipei Fabrique va stabili daca piesa merita intr-adevar sa fie revanduta cu o eticheta de garantie Fabrique. Tot aici se va determina si starea produsului dorit (buna, foarte buna si excelenta - vezi: Fabrique Vintage/Product).
Atentie! Exista si exceptii: produsele apartinand unor branduri de renume vor fi acceptate pe site si intr-o stare mai proasta, valoarea lor fiind de data asta determinata de brand in sine.
3. In cazul in care produsul tau este acceptat, se semneaza un contract de consignatie, pe termen de minimum un sezon (sase luni), cu posibilitate de prelungire. Respectiva haina ramane in grija Fabrique pana cand este vanduta, ori pana la data expirarii contractului.
4. Echipa Fabrique se angajeaza sa curete produsul - conform legii - si sa organizeze/plateasca sedinta foto de produs.
5. In fine, produsul Vintage este urcat pe site, la un pret stabilit prin contract cu posesorul de drept al lui. Fabrique cere un comision de aproximativ 30% din valoarea de pe site a produsului, pentru a-si acoperi cheltuielile de intretinere, prezentare produs etc.

Te intereseaza? Contaceaza-ne pe adresa vintage@fabrique.ro!

2 comments:

Anonymous said...

Aveti idei bune. De ce nu faceti mai mult tam-tam cand le lansati? din intamplare am ajuns la voi pe blog...

Anonymous said...

O idee excelenta. eu am dat de voi printr-o revista a industriei textile.