Monday, February 18, 2008

Astazi, "Excess is OK"!



Excess is OK este unul dintre cele mai cunoscute si creative brand-uri de streetwear din Marea Britanie. A fost initiat in 2003 – la Londra – de un grup de absolventi ai Goldsmith University. Eio s-a specializat in grafica personalizata, aplicata pe tricouri. Colectiile lor stau undeva intre arta si high-end fashion, dar cu preturi foarte prietenoase pentru orice consumator.

A devenit un brand de succes in Europa, cu o popularitate mare atat online cat si offline. Este apreciat de oricine are ochi pentru haine cool, fie membrii ai unor trupe, celebritati, skateri sau surferi. Eio sunt foarte apropiati de mediul muzical: produc coperte de albume sau chiar haine la comanda pentru diferite trupe si artisiti. Iti prezint, deci, un label de urmarit si – deja – un initiator de tendinte in streetwear.


Eio offer unique garments and graphics that stand out from the shelf and stick in the head, bringing to the market individual artwork that is both contemporary and hard to find. Eio’s signature style is well designed, out of the ordinary hand-printed garments and products incorporating wide-ranging influences from the past to the present.”


Pentru colectia toamna/iarna 2007, sloganul promovat a fost “Till Death Do us Party”. Este abordat un stil stralucitor, electrizant, care sugereaza indemnul de a trai viata din plin, printre nuantele pale ale lunilor de iarna.Eio a folosit acest concept pentru toate modelele colectiei sale: printuri curajoase, stralucitoare si electro, obtinute prin tehnici de finisare speciale: decolorare, ardere sau deteriorare, pe materiale de foarte buna calitate.

“Excess is OK” este prezent astazi in magazine din Marea Britanie, Franta, Spania, Italia, Elvetia, Germania, Suedia, Rusia, Belgia, Olanda, SUA, Noua Zeelanda, Hong Kong si Canada.

Din aprilie, in concept store-ul online FABRIQUE, vor intra piese din colectia toamna/iarna a brand-ului, urmand ca in iunie sa primim si cele mai recente creatii Eio, pentru vara 2008.

“Watch out for Eio, they are set to do bad things”.

Sus, Pete Doherty - langa Kate Moss - imbracat cu un tricoul Eio. 

Jos, Eio fall/winter 2007/08 collection.

No comments: