Thursday, February 21, 2008

Mimotica Micola: Very French!



Mimotica Micola este un brand de genti nascut la Barcelona in 2002. In peste sapte ani de activitate, brand-ul a ajuns sa fie distribuit in mai mult de saizeci de locatii din toata lumea (Italia, Franta, Belgia, Finlanda, Suedia, Singapore, Hong Kong, Japonia etc.).

Raquel Micola, designerul de la Mimotica, adauga mesaje cool creatiilor sale si transmite injectii de incredere de sine clientilor. Raquel adora simtul modei pariziene: acel farmec inocent, neoficial si capricios, care poate fi… foarte sexy.

Exista si o poveste: Mimo este imaginea Mimotica Micola. O fata stilata, orgolioasa si nevinovata, care… ascunde un secret. Complicele ei la “crima” este Rudolf, un caine-cerb foarte simpatic. Mr. Pain, iubitul lui Mimo, apare intotdeauna ravasit, in contradictie cu personajul principal. J

Ton amour m’ etoufee” este numele colectiei Mimotica Micola pentru sezonul primavara-vara 2008. Nu, cu dragostea nu este usor... dar nu putem fara ea, nu? Flori, cirese, tartan, polka dots si foarte multe alte detalii dedicate fetelor pentru care gentile reprezinta un statement de personalitate. De-asta produsele Mimotica sunt foarte atent construite, atat atat in exterior, cat si pe interior.

“Mimótica, is the science of mimes, of doing things carefully and with love; the way I make my bags and purses.”

Am cunoscut-o pe Raquel prin minunile Internetului si – recunosc – am tinut in mana prima geanta semnata de ea la cateva luni dupa ce facusem deja comanda pentru FABRIQUE. Concluzia? Arata mult mai bine in realitate decat in poze! Te vei convinge in aprilie!

Jos, una dintre faimoasele Mimohelmets. Just another surprise 4 u!


1 comment:

Mikidos said...

hihihi! vrem, vrem! sa vie, sa ne luam, sa ne bucuram:)