Thursday, February 28, 2008

Indoor Moods - .Care?Cutare



“…works on unique products since 2004 with mixed techniques and feelings”

Exista din vara lui 2004. In cativa ani, au reusit sa-si construiasca un nume si “apar” – niciodata neobservati – in casele tot mai multor oameni. Personalizeaza incaperi, tin de urat si respira confort. Produsele concepute (de la lenjerii de pat la suporturi pentru CD-uri si de la “pufi” gigantici la "perne-copii") sunt personaje in sine, cu care poti comunica in fiecare zi.

Primavara asta, CARE?CUTARE s-a hotarat sa transforme casa intr-un teren de joaca. Asa ca-ti decoreaza podeaua cu imense perne pufoase, din stofe, jeans sau catifele, pe care se poate sta (foarte bine). Pufii adora sa se muleze si sa manince mult polistiren, fara sa tina deloc cont de silueta. Chiar daca in majoritatea timpului par amuzanti, citeodata inspira respect si in ciuda zvonurilor, nu scot zgomote ciudate. :)

Si eu ma-ntreb: ce poate fi mai comod pe lume, decat sa-ti cumperi cea mai comoda Perna Uriasa, care sa-ti vina acasa in sapte zile lucratoare? Fara sa faci vreun efort. Din aprilie, pe http://www.fabrique.ro/.

No comments: